Choď na obsah Choď na menu

Brasil avslutter 12 års ventetid

Den siste runden i den nye U20 America's Cup-finalen innledet den siste runden. Kampen mellom Brasil VS Uruguay handlet om mesterskapet. Til slutt beseiret soldatene til det brasilianske laget Uruguay 2-0 i deres fotball drakter. Det var første gang på 12 år. Holder en kopp. En annen favoritt til å vinne tittelen, Argentina, presterte imidlertid ikke bra og ble eliminert i gruppespillet, og ble til slutt nummer tre fra bunnen.

Etter kampen dro de spillerne febrilsk Brasil landslagsdrakt og løp for å feire. Ifølge statistikk er dette 12. gang for det brasilianske laget å vinne det søramerikanske U20-mesterskapet, rangert først i historien. Samtidig vant den cupen igjen etter 12 år. Sist gang var i 2011, og det fortjener å bli nummer én i Sør-Amerika.

Som femdobbelt mester i U20 America's Cup ble Argentina eliminert i gruppespillet og oppnådde rekord på 1 seier og 3 tap i de 4 rundene.