Choď na obsah Choď na menu

Rüdigers blodfargede trøye

I fjerde runde av gruppe F i Champions League spilte Real Madrid uavgjort 1-1 med Shakhtar Donetsk. Kroos hjalp Rüdiger med å utligne kampen i siste liten. Selv om Real Madrid ikke vant til slutt, har Real Madrid allerede avsluttet kvalifiseringsrundene to før skjema. Det kan sies at Rüdiger bidro til denne kampen, og han uttrykte virkelig sin lojalitet til Real Madrid!

I det 95. minuttet av kampen scoret Rüdiger et mål for Real Madrid. Han ble skadet da han kolliderte med motstanderens keeper. Blodet farget den hvite Real Madrid drakt og dannet en hjerteformet blodflekk på trøya hans. Men bare tre minutter senere sendte Kroos, som var i nesten samme posisjon, en ny langpasning for å finne Rüdiger. Denne gangen grep Rüdiger muligheten til å heade ballen og utlignet på banen. Det er verdt å nevne at dette målet er første gang i Real Madrids historie at to tyske spillere fullfører et gjennombrudd i Champions League.

I følge tidligere rapporter hadde Rüdiger, som hadde en blodfarget rød billige fotballdrakter, 20 sting, og det skadde øyet hans var alvorlig hovent etter stingene. Inspeksjoner etter kampen avslørte at Rüdiger ikke hadde fått et ansiktsbrudd, noe som betyr at han kunne spille iført en maske, slik han opplevde i Chelsea. Forrige sesong var den vanlige kombinasjonen av Real Madrids forsvar Carvajal-Militão-Alaba-Mendy. Etter at Rüdiger ble med, håper han å bli lagets absolutte hovedkraft. Så langt er startkampene hans 7 kamper, mer enn 5 kamper fra benken. Og han fikk 716 minutter, nummer 12 på laget. Men det viktigste for øyeblikket er at jeg ønsker Rüdiger en rask bedring og fortsetter å bringe fantastiske prestasjoner til fansen!