Choď na obsah Choď na menu

Verre enn Kane!

I dag beseiret Riyadh sin motstander med 8-0. Ronaldo, kapteinen til Riyadh Victory, spilte bare i første omgang, fullførte et hattrick og 2 assists, og ble enkelt klokket ut.

I dette spillet strålte Ronaldo drakt gjennom hele spillet. Han spilte for mye og alle tre målene hans kom utenfor 16-meteren. Derfor ble han byttet ut i begynnelsen av andre omgang, og overlot muligheter til lagkameratene. I de siste to kampene har Ronaldo fullført hattrick-prestasjonen. Han er verdig til å være en super skytter.

Men han vil også møte et grusomt realityproblem, det vil si at han har scoret 49 mål på 35 kamper i fotball drakter. Statistikken hans er upåklagelig, men det er stor sannsynlighet for at han vinner 0 mesterskap. Siden Riyadh Crescent også vant, var Riyadhs seier fortsatt 12 poeng unna topplasseringen. Med bare 8 runder igjen var det ikke noe håp om forbikjøringer.