Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid rykker til toppen av gruppen

Dagens gruppespill i Champions League bærer Real Madrid-spillere billige fotballdrakter for å være vertskap for Celtic. Som forsvarsmester er Real Madrid, som har vunnet Champions League 14 ganger, verdt 790 millioner. Selv med en viss rotasjon er Real Madrids styrke fortsatt veldig tydelig, og til slutt 5-1 seier over motstanderen.

Selv om Real Madrid allerede har kvalifisert seg på forhånd, må denne kampen vinnes for å sikre førsteplassen i gruppen. I det 6. minutt etter åpningen, nr. 10 Real Madrid drakt Modrić et straffespark og hjalp Real Madrid med å åpne døren til seier. Modrić, som scoret dette målet, ble den eldste straffesparkeren i Champions Leagues historie i en alder av 37 år og 54 dager. Modrić tok straffesparket i åpningen 4 minutter og 9 sekunder. Den raskeste straffen noensinne vunnet.

For øyeblikket kan Real Madrid møte mange motstandere i Champions League-kvartfinalen etter å ha kvalifisert seg som den første i gruppen. Men uansett hva uavgjortresultatene blir, tror jeg Real Madrid vil gå helt ut.