Choď na obsah Choď na menu

Håland leder Premier League-målscorer med 9 mål

I dag endte femte runde i Premier League i et fokusspill. Manchester City-spillere iført billige fotballdrakter slo Nottingham Forest 6-0 hjemme, og vant den største seieren siden den nye sesongen. Håland scoret hat-trick på 27 minutter, og slo mange historierekorder. Med Arsenal-vinner samtidig er Manchester City fortsatt 2 poeng bak. Selv om laget fortsatt er bak Arsenal, som har vunnet 5 påfølgende seire på stillingen, er ikke Manchester City-laget bekymret i det hele tatt, de vil definitivt fullføre ledelsen. Fordi Manchester City har Håland. Det stemmer, den norske gutten som har gjennomført to påfølgende «hat-tricks» i Premier League. Etter å ha scoret 3 mål i siste runde, oppnådde Håland dette målet igjen i denne kampen. Med 3 mål og 3 måter er det ikke noe bedre resultat enn dette.

Dette er et oppgjør mellom de gamle gigantene og de nye gigantene. I de første 4 rundene har Manchester City 3 seire og 1 uavgjort med 10 poeng, på andreplass, og Nottingham Forest har 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap med 4 poeng, på 14. plass. Ifølge opplysninger er Manchester City-laget verdt hele 920 millioner euro. Nottingham Forest kjøpte mer enn et dusin nye hjelpemidler. Laget er fortsatt bare verdt 200 millioner euro. De to lagene er ikke på samme nivå. Til slutt vant Manchester City enkelt og Manchester City sikret 6-0.

I dette spillet ble Håland i Manchester City drakt nr. 9 igjen den mest lysende stjernen. Han hadde på seg en caps i 2 kamper på rad, og prestasjonen hans var sprø. I andre omgang gjorde Guardiola et tidlig bytte, og Håland nøt applausen fra fansen da han ble byttet ut. I de første 5 kampene i Premier League-karrieren scoret Håland 9 mål, og brøt ikke bare rekorden for scoring i de første 5 kampene i Premier League-karrieren som ble holdt av Quinn og Agüero, men overgikk også Kanes rekord for scoring i Premier League i august. Foreløpig leder Håland målscorerlisten med 9 mål, 4 mål foran det andre.