Choď na obsah Choď na menu

Svart 6 minutter!

Tredje runde i Bundesliga endte i en svært dramatisk kamp. I dette spillet ble Dortmund i den klassiske «Hornet» billige fotballdrakter ledet 2-0 av motstanderen og scoret 3 mål på 6 minutter. Werder Bremen scoret 22 poeng fra 88 poeng. Fra begynnelsen av det andre til det 94. minutt og 40. minutt scoret han 3 mål på 6 minutter, og iscenesatte en magisk reversering. Dortmund led også sitt første tap for sesongen. I en god situasjon kollapset de og tapte. Det var et skammelig øyeblikk.

Dette kan være en reversering som kan gå inn i historien til Bundesliga. Dessverre har Dortmund blitt bakteppet for Bremen for å skrive historie. Dette er første gang Dortmund snur en 2-0-ledelse siden 1982, og Bremen ble det første laget i Bundesliga-historien til å score 3 mål etter 89 minutter. Dortmunds lykke i de to første kampene var brukt opp. I møte med Bremens vanvittige kontring presterte de ikke på det nivået de burde ha, og ustabilitet har vært et vanlig problem for Dortmund i flere sesonger. Faktisk har Dortmunds prestasjon denne sesongen vært lite overbevisende. De slo Leverkusen i den første kampen for å vinne et lykketreff, og seieren deres over Freiburg skyldtes motstanderens målvaktfeil. Det kan sies at de ble reversert av Bremen.

Etter kampen, sammen med jubelscenen til motstanderen, forlot spillerne bare baksiden av Borussia Dortmund drakt. Jeg må si at dette spillet er virkelig fantastisk. Det er skjebnebestemt til å bli et klassisk spill for Bremen, som iscenesatte en stor reversering. Laget vant til slutt sesongens første seier etter to uavgjorte kamper på rad, og de møter fortsatt Dortmund. Fått av en så velstående familie. Prosessen i spillet er også dramatisk nok til å øke moralen til Bremen. Og for Dortmund var det synd å tape.