Choď na obsah Choď na menu

Scoret i Bundesliga igjen etter 1013 dager

I fjerde runde av Bundesliga slo Frankfurt Bremen 4-3 på bortebane. Etter åpningen la den tidligere tyske landskampen Götze på seg en billige fotballdrakter og scoret et lynnedslag for Frankfurt, som var hans første personlige mål siden han kom tilbake til Bundesliga. Götze scoret det første målet i Frankfurts karriere og scoret igjen i Bundesliga etter nesten tre år.

I sommer forlot Götze Eredivisie for å returnere til Bundesliga, og sluttet seg til Eintracht Frankfurt og ble eier av nummer 27 Eintracht Frankfurt drakt. I denne kampen borte mot Bremen startet Götze kampen og scoret i det andre minuttet av første omgang, og hjalp Frankfurt med å ta en 1-0 ledelse og scoret det første målet i Frankfurts karriere. Etter scoringen så Götze veldig spent ut. Det var Götzes første mål siden han returnerte til Tyskland etter to år med farvel til Bundesliga, 1013 dager etter hans siste Bundesliga-mål. I de to foregående sesongene har Götze spilt for Eredivisie PSV Eindhoven. Dette er også første gang Götze scorer i Bundesliga etter 1013 dager. Score et mål.

I dagens fotball er Götze en typisk representant for å åpne høyt og gå lavt. Götze ble sett på som en talentfull tenåring da han debuterte. Han scoret et mirakuløst mål i VM-finalen i 2014 på overtid for å slå Argentina og hjelpe Tyskland med å vinne verdensmesterskapet. Men i årene etter ble Götzes prestasjoner verre og dårligere, og han falt til og med til Eredivisie på et tidspunkt. Götze kom til Frankfurt denne sesongen fordi laget kan spille i Champions League. For Götze, som bare er 30 år gammel, har han fortsatt nok tid til å bevise seg igjen.